Ieneke van Weringh

 

Zorg Anders is in 2010 opgericht  door Ieneke van Weringh.

Ieneke is HBO opgeleid als maatschappelijk werker, HBO+ IAG, SKJ geregistreerd en heeft jarenlange ervaring in de (jeugd)hulpverlening. Ieneke is werkzaam geweest bij de Raad voor de Kinderbescherming, de Jeugdbescherming, Elker en het Leger des Heils. Binnen het Leger des Heils heeft zij verschillende functies bekleed als begeleider van jeugdigen (groepsleider), meewerkend teamleider en als ouderbegeleider.

Tevens is Ieneke bevoegd docent op MBO-niveau .Zij is vijf jaar als docent werkzaam geweest op het Alfa College (Zorg & Welzijn) in Groningen. Martin Verbree

 
Martin Verbree is bestuurder en directeur bij Zorg Anders.
Martin is HBO opgeleid als maatschappelijk werker en heeft tevens een post-HBO opleiding management afgerond.

 

Martin heeft een aantal jaren gewerkt als reclasseringswerker bij het Leger des Heils en is daarna  aan de slag gegaan als directeur voor Stichting de Jonge Onderzoekers in Groningen en vervolgens als directeur voor het Seaports Xperience Center in Delfzijl/ de Eemshaven. In 2013 is hij teruggekeerd bij het Leger des Heils als manager werk en dagbesteding voor de drie noordelijke provincies. Na hier vijf jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest heeft hij de keuze gemaakt om zich volledig te richten op de bedrijfsmatige kant van Zorg Anders.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn in het bezit van onder andere de volgende diploma’s:

– HBO SPH
– HBO Pedagogiek

- HBO+ IAG
– MBO Pedagogisch medewerker

Onze begeleiders zijn geregistreerd bij het SKJ (stichting kwaliteitsregister jeugd) of via Registerplein.nl 

Verder werken er bij Zorg Anders een verpleegkundige, een orthopedagoog en een staf- en beleidsmedewerker.

De regiebehandelaar van Zorg Anders en Zorg Anders de Lariks is Jorien Benthem, orthopedagoog-generalist (www.kinderbijstand.nl).